Over

Twence Nails

Over ons

IMG 2519

Hartelijk welkom op de website van Twence Nails in Almelo. Mijn studio is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen die besloten heeft om voortaan met mooie, goed verzorgde nagels door het leven te gaan.

Ik vertel je graag meer over mijzelf en waarom ik mijn salon Twence Nails ben gestart.

Ik ben Margreet Gasman (17 november 1967).  Ik ben getrouwd met Martin en samen hebben we twee dochters Anneloes en Lieke. Ook ons hondje Moos hoort er helemaal bij en brengt ons veel plezier.

Jarenlang ben ik werkzaam geweest in de financiële wereld. Als klantadviseur hebben heel wat klanten een handtekening bij mij geplaatst en dan vielen mij mooi verzorgde handen en nagels altijd op. Ik vond het zo verzorgt staan. Daardoor ben ik zelf ook naar de nagelstudio gegaan om mijn nagels mooi te laten verzorgen. Ik word hier zo blij van, je hoeft er ongeveer 3 weken niet naar om te kijken, de nagels blijven prachtig.

In maart 2021 heb ik besloten mijn hart te volgen, ik wilde voor mijzelf beginnen en het eerste wat in mij op kwam was dat ik anderen ook heel graag blij wil maken met prachtig stralende nagels.

Ik ben de opleiding tot allround nagelstylist gaan volgen bij Beauty Academy Kaledi in Deurningen. Sinds 3 november mag ik mij officieel gediplomeerd allround nagelstylist noemen. Hier ben ik super blij en trots op. 

Sfeer impressie

Contact

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 20:30
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten